Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ПРОМОЦИЈА ФАКУЛТЕТА „ДР ЛАЗАР ВРКАТИЋ“ ИЗ НОВОГ САДА У НАШОЈ ГИМНАЗИЈИ

Гимназија „Бранко Радичевић“ већ годинама обавља активности каријерног вођења и саветовања како би ученицима, посебно матурантима, помогла у одлучивању о будућој професији.

 

img-20161202-wa0002

Тако је 02. децембра 2016. године нашу Гимназију посетио тим наставника Факултета за правне и пословне студије „Др Лазар Вркатић“ из Новог Сада. Ово је иначе први приватни  акредитовани факултет  у нашој земљи.

 

Њихов програм нуди мастер студије права, психологије, безбедности и криминалистике, енглеског језика као и мастер студије психотерапије. Своја знања студенти унапређују разноврсном праксом у школама, болницама, затворима, одлазе у суд, адвокатске канцеларије…Једна од могућности која је доступна студентима је и размена студената као и учешће у раду студентског парламента.

 

Носиоци Вукове дипломе на завршетку средње школе добијају могућност да прву годину студирају бесплатно, исто тако успешним студентима фондација „Др Лазар Вркатић“ обезбеђује стипендије која покрива 50 одсто школарине.

 

img-20161202-wa0005

Школска година кошта 1550 евра у динарској противвредности уз могућност плаћања на 10 месечних рата. Факултет има своје представништво у Новом Саду на адреси Булевар ослобођења 76 и у Нишу, Генерал Милојка Лешњаника 17.

 

Додатне информације се могу пронаћи и на www.flv.edu.rs

 

Јелена Ковачевић, 4б

Анамарија Ристић, 4б

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Скорашњи коментари

    Архиве

    Фејсбук