Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

MICROSOFT OFFICE 365 EDUCATION УСКОРО У НАШОЈ ШКОЛИ

Секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине- националне заједнице Аутономне покрајне Војводине у сарадњи са компанијом Мајкрософт организовао је бесплатну обуку за администраторе платформе Office 365 Education. Овом обуком су  обухваћени по један представник из основних и средњих школа Војводине (које су се пријавиле да желе да користе ову платформу).

 

Обука је организована у Влади АПВ по групама у периоди од 28.11.2016. до 01.12.2016. године.

Представници  основних и средњих школа из Старе Пазове, Нове Пазове, Војке, Белегиша, Никинаца и Руме су имали обуку 30.11.2016. Оливер Зофиц, представник Мајкрософта из Словеније,  је  током трочасовне обуке показао могућности ове платформе.

Гимназија „Бранко радичевић“ је имала свог предсатвника на обуци, то је Весна Смуђа, професор рачунарства и информатике у нашој школи.

 

Очекује се да ћемо  ускоро добити упутства од Мајкрософта за инсталацију, чиме ће школе имати могућност употребе најновијег лиценцираног софтвера који осим основних, нуди програме за лакшу електронску комуникацију професора и ученика као и онлајн учење.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук