Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ПРЕДСТАВЉЕНИ РЕЗУЛТАТИ ПРОЈЕКТА О ПРАЋЕЊУ КАРИЈЕРЕ УЧЕНИКА НАКОН ЗАВРШЕТКА СРЕДЊЕ ШКОЛЕ – И НАША ГИМНАЗИЈА УЧЕСТВОВАЛА У ПРОЈЕКТУ

Пројекат  „Успостављање система праћења каријере ученика након завршетка средње школе“ у новембру 2016. године је ушао у завршницу.

 

kocka-fotГимназија „Бранко Радичевић“ је једна од 14 средњих школа која је учествовала у овом пројекту. Зато је наша школа добила позив да присуствује Конференцији на којој су представљени резултати, која је одржана у Новом Саду 1. новембра 2016. године.

 

На конференцији је представљена брошура о моделу којим се прати каријера ученика након завршетка средње школе која је настала као последица истраживања у којем је била укључена и наша Гимназија.

 

Пројекат је спроводила НВО „Коцка“ из Новог Сада уз финансијску подршку Solidar Suisse – канцеларија у Србији. На конференцији су поред предсатвника ове две организацији говрили и стручњаци Центра за истраживање, едукацију и развој ИНОВА који су спровдили истраживање и са којима смо имали задовољство да сарађујемо.

 

kocka-fotografia-za-sajtНаша Гимназија интезивно спроводи активности каријерног вођења и саветовања, од априла смо ангажовани и у овом пројекту који је процењен као релевантан и чији исход је у нашој школи  већ постигнут у 2015/2016 школској  години.

 

Захваљујемо се организаторима овог пројекта на сарадњи, Тим за КВиС наше гимназије је тиме веома оснажен и спреман да спроводи активности праћења каријере ученика после завршетка средње школе и убудуће.

 

Конференцији су присуствовале чланице Тима за КВиС Ирена Кузмановић, професор немачког језика и Људмила Ракочевић, професор филозофије.

 

                                                               Тим за каријенро вођење и саветовање

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Скорашњи коментари

    Архиве

    Фејсбук