Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

СТУДИЈЕ МЕЂУНАРОДНЕ ПОЛИТИКЕ И БЕЗБЕДНОСТИ ПРЕДСАТВЉЕНО У НАШОЈ ГИМНАЗИЈИ

Гимназија „Бранко Радичевић“ у оквиру каријерног вођења и саветовања организује презентације високошколских установа из Београд и Новог Сада.

MEDJUNARODNA POLITIKA 2У четвртак 08.априла 2016. године гост наше школе је био доцент Срђан Перишић, професор  Факултета за међународну политику и безбедност Универзитета Унион  „Никола Тесла“ из Београда.

Овај факултет је акредитован од стране Министартва просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије и нуди веома модеран начин студирања. Доцент Перишић је заинтересованим ђацима предсатвио рад факултета изнео низ  података о предметима који се изучавају. Поред опште-образовних предмета, који се уче у првој години, као што је на пример логика,  уче се и специјалистички модули из домена геополитичких наука. Школарина на овом факултету покрива и наставне али и многе ваннаставне програме, од којих су ђацима посебно занимљиве различите  борилачке вештине, које сваки студент може да похађа. На факултету се изучава и арапски језик, а свршени дипломци лако и брзо налазе послове, нарочито они најбољи и најуспешнији.

Захваљујемо се Срђану Перишићу на овој презентацији, која је била занимљива и поучна и на којој су ученици добили податке које ће им бити корисне приликом избора занимања. Ђаци су били активни, постављали многа питања тако да је ова презентација брзо прерасла у пријатан разговор.

Тим за каријено вођење

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук