Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ДАН ORACLE АКАДЕМИЈЕ

WP_20160415_004У Београду је 15. априла 2016. године у хотелу Crowne Plaza одржан Oracle Academy Day. Ова годишња конференција Oracle Академије првенствено је била намењена професорима, асистентима и наставницима информатике и сродних предмета, као и менаџменту образовних институција.

Конференцију је отворио Клод Коларо, директор Oracle Академије за Србију и Црну Гору. Он је кроз веома занимљиво предавање објаснио значај информационих технологија за савремено друштво, наглашавајући потребу изучавања програма које нуди Академија. Такође је био отворен за питања која су занимала присутне професоре.

WP_20160415_003Затим је Љиљана Кркић, национални менаџер Oracle Академије за Србију, Црну Гору и Бугарску детаљно објаснила који програми су нам доступни, под којим условима их можемо користити и која је улога нас професора информатике у томе.

WP_20160415_005У другом делу конференције је Душа Вуковић предавач у Oracle Академији дала практична упутства и савете како да се ови програми користе на редовним часовима или додатној настави и како ученици могу добити међународно признате сертификате.

Била је ово врло успешна конференција.

 

 

Весна Смуђа, професор рачунарства и информатике

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук