Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

Учешће матураната у квизу „ФИМЕК НАГРАЂУЈЕ ЗНАЊЕ – ТРАДИЦИОНАЛНО“

  1. децембра 2015. године матуранти наше Гимназије: ГАЛИЈАШ ЛУКА (4ц), ЈОВАНОВИЋ ЗОРАН (4д) и РАДУЛОВИЋ АЛЕКСАНДАР (4д) учесвовали су у квизу „ФИМЕК НАГРАЂУЈЕ ЗНАЊЕ – ТРАДИЦИОНАЛНО“

„ФИМЕК награђује знање“ је такмичење за све матуранте из Војводине које традиционално, већ седам година, организује Факултет за економију и инжењерски менаџмент у Новом Саду.

Циљ акције „Фимек награђује знање – традиционално“  јесте афирмација и промовисање знања и мотивисање средњошколаца да улажу у себе, своје усавршавање и образовање. Током учешћа у такмичењу ученици имају прилику да размене своја знања, да се упознају и  друже са ученицима средњих школа Војводине и да освоје вредне награде.

Седмог дана такмичења учествовали су ученици следећих школа:

Техничка школа „Никола Тесла“ из Шида

Средња стручна школа “Бранко Радичевић“ из Руме

Гимназија „Стеван  Пузић“ из Руме

Економско-трговинска школа „Вук Караџић“ из Старе Пазове

Гимназија „Бранко Радичевић“ из Старе Пазове

     Ученици свих школа су показали висок степен знања из опште информисаности али су Лука, Зоран и Александар били најбољи, освојили су прво место и тиме се пласирали у полуфинале такмичења. Подршку на овом такмичењу пружили су им ученици: Ђурђевић Милица (4д), Маркелић Ања (4д), Поповић Немања (4ц), Човић Катарина (4ц) и професорка историје Шипицки Ана.

Честитамо Луки, Зорану и Александру и желимо им пуно успеха у полуфиналу такмичења.

 

Фејсбук