Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ИГОР МИРОСАВЉЕВИЋ – ПОБЕДНИК У ФИНАЛУ КВИЗА „КОЛИКО СЕ ПОЗНАЈЕМО“

 

     Победом у квалификацијама  квиза „Колико се познајемо„ у  Ковачици, ученик наше школе Игор Миросављевић се заједно са ученицом Гимназије и економске школе из Беле Цркве Катарином Јовановић и ученицом Гимназије и економске школе „Бранко Радичевић“ из Ковина Емилијим Дотлић пласирао у полуфинале квиза „Колико се познајемо“.

 

     Три полуфинална такмичења одржана су  2. јуна 2018. године у телевизијском студију „Дунав“  Радио-телевизије Војводине. У овом кругу такмичења Игорова екипа се у познавању историје Војводине надметала са ученицима из Алибунара, Титела и Вршца. И овог пута је екипа  нашег Игора показала најбоље познавање културе и историје националних заједница Војводине. Освојивши прво место Игор, Катарина и Емилија су обезбедили учешће у финалу дванаестог циклуса квиза „Колико се познајемо“ које је одржано 3. јуна 2018. године у студију Телевизије Војводине.

 

     Финале квиза окупило је најбоље такмичаре из девет војвођанских гимназија и средњих сручних школа из Кикинде, Сенте, Бачке Паланке, Новог Сада, Ковина, Беле Цркве  и Старе Пазове. Подршку Игору и његовој екипи и овог пута пружила је професорка историје Ана Шипицки.

 

     Низала су се питања  о историјским догађајима и личностима, књижевницима и њиховим делима, сликарима, архитектама, знаменитим грађевинама и војвођанским градовима а Игорова екипа је имала увек спреман тачан одговор. Захваљујући изузетном знању остварили су убедљиву победу и освојили прво место у финалу квиза.

 

     ЧЕСТИТАМО ИГОРУ НА ИЗУЗЕТНОМ УСПЕХУ И ВЕОМА СМО ПОНОСНИ НА ЊЕГА И ЈОШ ЈЕДНУ ЊЕГОВУ ПОБЕДУ У НИЗУ!!!

 

     Квалификациона и полуфинална такмичења, као и само финале квиза „Колико се познајемо“ биће емитовани на Радио-телевизији Војводине.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Скорашњи коментари

    Архиве

    Фејсбук