Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

TITLE

DESCRIPTION

МАТУРАНТИМА ДОДЕЉЕНЕ ДИПЛОМЕ И СВЕДОЧАНСТВА

 17.06. 2015. године у сали „Беле зграде“, у приземљу старопазовачке библиотеке „Доситеј Обрадовић“, свечано су додељена сведочанства , дипломе и признања ученицима четвртог разреда наше Гимназије.

Матуранти су заједно са својим родитељима и предметним професорима поделили радост овог свечаног тренутка.

Директор школе, Мирослав Опавски, честитао је свим ученицима завршетак средње школе и пожелео срећу и успех у даљем животу и школовању.

Као и сваке године, Гимназија је припремила награде у виду књига за ученике који су постигли одличан успех. Као дародавац и ове године је уз наше матуранте била породица Вујчић из Батајнице која већ традиционално дуги низ година најбоље ученике награђује књигама.

Педагог гимназије, Снежана Инђић, захвалила се ученицима добровољним даваоцима крви. Затим су сведочанства, похвалнице и књиге добили  ученици који су током све четири године остварили одличан успех а након њих су били награђени и ученици носиоци Вукове дипломе.

За ђака генерације проглашена је ученица одељења 4-а , Бранка Галечић која је својим радом, трудом и залагањем оставила посебан печат у нашој школи. Бројне награде са такмичења, учешће у пројектима, боравак у истраживачкој станици „Петница“, само је мали део онога што наша талентована и вредна ученица поседује у својој богатој ученичкој биографији.

Најбоља  у генерацији, Бранка Галечић,  пригодним говором се  обратила присутним ученицима, родитељима и професорима и заслужено добила највећи аплауз. Она је својим примером показала да лепота, знање и таленат иду једно уз друго и желимо јој пуно успеха на Медицинском факултету који жели да упише.

Разредне старешине Светлана Инђић 4а, Душанка Галечић 4б, Дуња Гајин и Снежана Инђић 4ц, и Драган  Крстић  4д поносни су на све своје ученике а посебно на носиоце Вукове дипломе а то су:  Бранка Галечић, Николина Јокић, Наташа Мачак, Јована Тривуновић, Данијела Чањи, Мирко Јевтић, Наталија Јовичић, Слободанка Тешмановић, Петар Гнип, Вања Живановић, Милица Кабић, Предраг Свиленковић, Александар Ћурчин, Наталија Илијин, Селена Илић, Наташа Милијашевић и Ана Миркајловић.

ЧЕСТИТАМО СВИМ МАТУРАНТИМА ЗАВРШЕТАК ГИМНАЗИЈЕ И ЖЕЛИМО ИМ МНОГО УСПЕХА ПРИЛИКОМ УПИСА НА ФАКУЛТЕТЕ!

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук