Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

TITLE

DESCRIPTION

МАТУРАНТСКИ БАЛ У ХОТЕЛУ „ ХАЈАТ РИЏЕНСИ“

У суботу 13.јуна 2015. године  ученици четвртог разреда су ишли на матурантско вече у хотел Хајат Риџенси у Београд.

Традиција која траје већ више деценија се наставила и ове године па су наши матуранти у овом престижном хотелу обележили и прославили завршетак свог гимназијског школовања.

Окупили су се са својим најближима испред зграде Гимназије и одатле аутобусима кренули за Београд. Неколико стотина људи се окупило у част наших матураната. Испратили су их родитељи, браће, сестре, пријатељи, другови…Простор је био препун оних који су дошли да виде и поздраве наше матуранте, који су срећни, дотерани и узбуђени блистали  на понос својих најдражих.

У прелепом амбијенту хотела Хајат Риџенси, матуранте је у живописном и раскошном холу дочекао коктел добородошлице, након чега је уследио дефиле одељења са разредним старешинама  и незаобилазно фотографисање.

У КРИСТАЛНОЈ ДВОРАНИ хотела  Хајат око 100 наших матураната заједно са својим професорима   су у веселој и пријатној атмосфери прославили своје матуранстко вече. Са нашом школом била је и ВАЗДУХОПЛОВНА АКАДЕМИЈА из Београда.

На почетку свечаности говорио је директор Гимназије Мирослав Опавски. Директор је ученицима честитао на завршеном гимназијском школовању, професорма на још једној генерацији који су извели и свима пожелео весело матурантско вече. Одељењске старешине су биле највише поносне, Светлана Инђић, професорка физике – 4а, Душанка Галечић, професорка рачунарства – 4б, Дуња Гајин, професорка српскох језика и Снежана Инђић, педагог – 4ц и Драган Крстић, професор енглеског језика – 4д. Ученици су позвали још неколико професора  који су присуствовали матурантском балу.

Уз такмичење плесних парова, незаобилазне караоке, ди-џеја, музичког програма групе ТРИО ПАСАЖ, водитељку Ксенију Мијатовић, текао је програм уз песму, весеље. Матуранти су разиграни и расположени, плесали, играли, „летели“ кроз Кристалну дворану хотела Хајат, полетни и раздрагани како то само матуранти могу.

А САД АДИО И КО ЗНА КАД И КО ЗНА ГДЕ, орило се у Кристалној дворани хотела Хајат, певали су сви наши матуранти у зору,  у  4 сата, песму која је затворила овај бал и означила растанак једне генерације.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук