Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

TITLE

DESCRIPTION

САЈАМ ТИМОВА ЗА КАРИЈЕРНО ВОЂЕЊЕ

У уторак 23. јуна 2015 године у Београду је одржан ПРВИ  САЈАМ  ШКОЛСКИХ ТИМОВА  ЗА  КАРИЈЕРНО  ВОЂЕЊЕ И САВЕТОВАЊЕ 2015.ГОДИНА.

Сајам је окупио многе школе које су представљале рад и активности каријерног саветовања али и посетиоце који су дошли да се упознају са радом других школа у овој области. Гимназије и средње стручне школе из целе Србије,(Лесковац, Велика Плана, Тител, Рума, Београд…) су у холу Дома омладине направиле својеврсну презентацију свог ТИМА ЗА КАРИЈЕРНО ВОЂЕЊЕ.

ПРВИ  САЈАМ ШКОЛСКИХ ТИМОВА ЗА КАРИЈЕРНО ВОЂЕЊЕ И САВЕТОВАЊЕ 2015 ГОДИНА је организовала  БЕОГРАДСКА ОТВОРЕНА ШКОЛА, уз партнерство Министарства просвете, науке и технолошког развоја и Министартсва омладине и спорта Републике Србије

У нашој школи се годинама одвијају разноврсне и многобројне активности (представљање високошколских установа из Београда и  Новог Сада, анкетирање ученика, организовање непосредних сусрета са бившим ђацима – студентима појединих факултета, индивидуални рад са ученицима, трансфер информација у вези уписа и полагања пријемног испита, одлазак на сајмове образовања…) са циљем да се ученицима помогне у избору будућег занимања.

 Ово је била одлична прилика да се види како то раде и друге школе.

Сајму је присуствовала Људмила Ракочевић, професорка филозофије и члан Тима за каријерно вођење наше Гимназије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук