Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

НАЈБОЉА СМО ШКОЛА У СРЕМУ ПО СПОРТСКИМ РЕЗУЛТАТИМА

И ове године је гимназија „Бранко Радичевић“ добитник признања из области спорта.  Сада већ традиционално ређају успехе ученице и ученици Гимназије на спортским такмичењима. Карате, стрељаштво, одбојка, кошарка, скијање, стони тенис…

По успесима које постижу нема нам премца у Срему.

То показује и признање које је стигло у нашу школу.

У понедељак 01. фебруара Гимназију су посетили  Мирослав Драгојловић, секретар Савеза за школски спорт Срема, Лазар Пилиповић из Управног одбора Савеза и Јован Вукчевић из Школске управе Нови Сад, иначе члан Савеза за школски спорт Војводине.

Донели су нам два пехара. Један за женски а други за мушки спорт. У оба случаја смо најбољи у Срему у протеклој школској години.

Пехаре је примио Мирослав Марковић, директор Гимназије.

Наша школа је добитник великог броја признања у спорту. Ранијих година су се додељивала на свечаностима. Због сложене ситуације изазване вирусом Ковид 19, свечаности су изостале, али су пехари и признања и ове године  у  нашој школи.

 Ово је признање за све наше ђаке спортисте, за њухове родитеље, професоре физичког васпитања, за школу и читаву заједницу. Поносимо се признањима, уверени да ће наши гимназијалци  и даље ређати спортске успехе на свим нивоима такмичења.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук