Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

Пролећна ликовна изложба УЛУСП-а

Хол позоришне сале у Старој Пазови ових дана красе слике чланова Удружења  ликовних уметника Стара Пазова. Изложба је отворена 29. марта 2019.г. у 19 часова. На самом почетку чули су се гласови музичке групе из наше школе уз пратњу гитаре. Председница УЛУПС-а, Зорица Опавски, говорила је о изложби, сликарима и члановима удружења. Пролећну изложбу је отворио Александер Бако.

   

Музичка група „Гимназија“ је одушевила публику извођењем поп, рок и етно песама. Сви су били одушевљени гитаристима и певачима, те смо добили позив и заказали нови наступ групе 09.04. 2019.г. у библиотеци када се одржава књижевно вече под слоганом „Са осмехом око света“.

 

Поред наших гимназијалаца, а то су вокали: Бојана Рувидић, Маја Живановић, Анабела Стошић, Лора Мершак и Милица Јовичић и гитаристи Марија Штрбац и Сава Стојадиновић, наступају и ученице економске школе, вокал Душица Радивојевић и гитаристкиња Јована Гутовић, као и ученик техничке школе Никола Радић, који поред гитаре свира и тарабуку. Чланови групе, којима је музички уредник вокал Бојана Рувидић и координатор Дијана Драгин, имају дивну међусобну сарадњу и радују се сваком новом наступу.

               

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук