Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ДАН ШКОЛЕ

Четвртак, 28. март 2019.г., био је посебан дан у нашој школи. Прославили смо Дан школе и дан рођења нашег песника Б. Радичевића. Тога дана смо одлучили и да прославимо љубав. Питате се зашто љубав?

Ми млади мислимо да смо заборавили вредност љубави. Сви негде трчимо, журимо и јуримо у потрази за нашим животима. Наши родитељи трче због посла да нам обезбеде будућност. Наши професори журе да нас науче, а ми млади јуримо да искусимо живот. А где је љубав?

Окрените се особи са којом сте док читате ове редове и погледајте је, да ли можете да се сетите кад сте јој последњи пут рекли колико вам је битна у животу, колико цените време проведено с њом, колико је волите због тога што вам је родитељ, дете, сестра, брат, професор, друг, другарица, супружник,  момак или девојка…  Ако не можете да се сетите и ви сте особа која јури кроз живот..

Наш песник, по којем наша школа носи име, волео је живот и славио љубав. Славили смо је и ми тог четвртка уз пригодан програм, који су припремили наши ученици и професори српског језика и књижевности уз велику подршку проф. физике Б. Ковача. Водитељ програма, Вук Томашевић, поздравио је све присутне и пожелео добро расположење. Директор Мирослав Опавски наградио је ученике и професере за постигнуте резултате у протеклој години. Позоришном салом у Старој Пазови чули су се звуци и песме бенда наших ученика, умилни гласови и звуци музичке групе „Гимназија“. Уживали смо у солистичком наступу пијанисткиње и вокала Софије Родић, као и у рецитарском умећу наших рецитатора. Комични скечеви су насмејали публику.  

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук