Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

СТРУЧНИ СКУП У ДОМУ ЗДРАВЉА У СТАРОЈ ПАЗОВИ НА ТЕМУ ЗАШТИТА ДЕЦЕ ОД ДИГИТАЛНОГ НАСИЉА

Поводом Међународног дана безбедног интернета  у уторак, 13.02.2018. године у 13,30 у Дому здравља у Старој Пазови,  стручни тим за заштиту деце од злостављања и занемаривања Дома здравља организовао  је стручни скуп на тему: “ЗАШТИТА ДЕЦЕ ОД ДИГИТАЛНОГ НАСИЉА-НАЦИОНАЛНИ КОНТАКТ ЦЕНТАР ЗА БЕЗБЕДНОСТ ДЕЦЕ НА ИНТЕРНЕТУ“.

 

Известиоци на тему скупа били су представници Министарства трговине, туризма и телекомуникације Ивана Милошевић и Џенана Рудоња.

Скупу су присуствовали представници Дома здравља, предшколских установа, основних и средњих школа, Црвеног крста…

 

Представници Националног контакта центра за безбедност деце на интернету су изнели своја досадашња искуства на ову тему ( број остварених контаката са родитељима и децом, превентиван рад у  основним школама, посећеност домова здравља, сарадња са здравственим установама, нови водич за родитеље, објављени текстови на сајту…) након чега је вођена дискусија у којој су присутни износили своја искуства, предлоге, отварана су нова питања…

 

Представник нашег тима за заштиту од насиља, злостављања и занемаривања и превенцију других облика ризичног понашања  била је Снежана Инђић, педагог.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук