Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ПРОМОЦИЈА ПРИРОДНО-МАТЕМАТИЧКОГ ФАКУЛТЕТА ИЗ НОВОГ САДА – ДЕПАРТМАН ЗА ГЕОГРАФИЈУ, ТУРИЗАМ И ХОТЕЛИЈЕРСТВО

Департман за географију, туризам и хотелијерство, Природно-математичког факултета из Новог Сада је у четвртак 9.11.2017. године у нашој школи представио свој рад.

Професори др. Владимир Марковић са Катедре за ловни туризам и мсц Драган Милошевић са Катедре за геоекологију објаснили су ученицима начин студирања, могућности које пружа свака од осам катедри овог департмана (физичка географија, друштвена географија, регионална географија, геоекологија, туризам, хотелијерство, гастрономија и ловни туризам), стручну праксу, пројекте у којима учествују, студентске организације, могућности запошљавања, …

 

На крају су објаснили како изгледа пријемни испит, како се добро припремити за полагање, консултацијама које они нуде за време припрема за пријемни.

 

Промоцији која је била веома садржајна и пружила мноштво детаља о студентском животу, присуствовали су заинтересовани ученици трећег и четвртог разреда. Посебно су ученици трећег разреда били под јаким утиском због презентације и изразили жељу за што више презентација које ће им помоћи да изаберу будуће занимање.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук