Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

TITLE

DESCRIPTION

Ученици O.Ш. „Херој Јанко Чмелик“ у посети Гимназији

 Ученици  осмог разреда Основне школе „Херој Јанко Чмелик“ из Старе Пазове, заједно са својим разредним старешинама и предметним професорима посетили су нашу Гимназију 27. 05. 2015. 

Посета је организована у оквиру акције „Дани отворених врата“ која подразумева да будући средњошколци обиђу Гимназију „Бранко Радичевић“, Економско- трговинску школу „Вук Караџић“ и Техничку школу из Старе Пазове.

Педагог наше школе, Снежана Инђић, кроз занимљиву презентацију информисала је ученике о свим релевантним чињеницама које се тичу самог уписа у Гимназију и даљег школовања у њој.

Уз педагога, школу су представили и наши ученици другог и трећег разреда који су говорили о екскурзијама, учешћу на такмичењима,  активностима у ученичком парламенту , у бројним секцијама итд.

Ученици другог разреда показали су се изузетно креативним будући да су се потрудили да направе краћи филмски запис на тему „Моја школа“, у намери да осмаци виде Гимназију и из угла ученика.

Сви заинтересовани ђаци могу у било које време опет бити наши гости, уколико постоје неке дилеме или нејасноће биће нам задовољство да се опет видимо и поразговарамо.

Старопазовачка Гимназија „Бранко Радичевић“ део је биографије многих данашњих академских грађана који са поносом могу да кажу да су били њени ђаци.  Сви будући гимназијалци биће настављачи дуге традиције успеха којом се наша школа може похвалити.

 

                                                               Тим за промоцију школе

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук