Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

Регионално такмичење Пословни изазов

Овогодишње регионално такмичење пословни изазов за  Војводину је одржано 17-18.новембра 2021.године у online формату и окупило 20 тимова из Војводине.

Првог дана такмичења, тимови ученика су осмишљавали идеју и попуњавали бизнис план и презентацију, док су другог дана имали прилику да презентују своје идеје жирију.

Чланови нашег тима су биле: Тамара Црногорац (3д), Викторија Теофиловић (3д), Неда Ћетојевић (4а) и Софија Бурсаћ (4а).

Ове сјајне девојке су се храбро упустиле у израду модела бизнис плана.

Основале су компанију, представиле своју бизнис идеју и опис услуга, циљну групу (потенцијалне клијенте) и дале кратак опис изводљивости идеје (финансије, технологију, маркетинг и продају).

Пошто је овогодишњи ,,изазов” био усмерен ка новим достигнућима у образовању, наше гимназијалке су основале и компанију звучног имена; Едукативни центар за слабовиде ,,Next step”, те веома студиозно приступиле изради бизнис плана компаније.

На овај начин, кроз такмичење младих у предузетничким вештинама, је настављена традиционална сарадња са организацијом Достигнућа младих (Junior Achievement Serbia).

Учешћем у оваквим и сличним изазовима, заинтересовани млади људи се оснажују за будућа занимања, али и преузимају иницијативу, промишљају о ризицима на тржишту, маркетингу и продаји.

Честитамо нашим девојкама на приказаним предузетничким вештинама и запаженом учешћу на овом такмичењу младих Војводине.

                                                        Тим за развој међупредметних компетенција и предузетништва

                                                        Тим за каријерно вођење и саветовање

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Скорашњи коментари

    Фејсбук