Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

Смотре рецитатора

У Старој Пазови у позоришној сали 15.03.2019.г. одржана је општинска смотра рецитатора. Наша школа је имала пет представника на општинској смотри.

               

Ученик Марко Арсенијевић  рецитовао је песму „Одакле мени ти“ од Матије Бећковића. Тијана Дворницки показала је свој дар песмом „Иду векови“ Мире Алечковић. Песму Бране Петровића „Светлост изненада“ одрецитовала је Лора Мершак. Ученица Ирена Урошевић умилно је говорила стихове Драгане Константиновић „Прва љубав“. Наталија Галијаш је своје рецитаторско умеће показала песмом Десанке Максимовић „Наша тајна“ и добила све похвале стручног жирија. Наша ученица Невена Мраковић на овом такмичењу је представљала своје културно уметничко друштво и рецитовала песму „Плач матере човекове“ Душана Васиљева. Сви наши ученици прошли су на зонско такмичење.

           

Зонско такмичење одржано је у Сремској Митровици у недељу 24. марта у градском музеју. За покрајинско такмичење изборила се својим гласом и рецитаторским умећем Лора Мершак. Свим ученицима честитамо на успеху, а Лори Мершак желимо сву срећу на покрајинском такмичењу.

           Дијана Драгин

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук