Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ПОСЕТА ЕКОНОМСКОМ ФАКУЛТЕТУ УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ

Ученици наше школе су 06. 12. 2018. године посетили Економски факултет  Универзитета у Београду.

Факултет који је недавно прославио 80 година постојања је угостио наше гимназијалце и по занимљивој агенди их упознао са радом. У презентацији су учествовали студенти свих година, алумнисти који су недавно дипломирали, чланови маркетинг тима факултета и многи други.

Трочасовно представљање Економског факултета је садржало видео записе, обраћање панелиста, квиз, приказ Рекламијаде, обилазак просторија…

   

У посету смо ишли заједно са матурантима Економско трговиснке школе „Вук Караџић“ из Старе Пазове. Ово Је још једна сарадња између наше две школе.

Ученици гимназије „Бранко Радичевић“  традиционално уписују Економкси факултет (прошле године њих 8; 6 на буџету,2 самофинансирајући).

За оне који планирају да наставе школовање баш на овој високошколској установи, ово је била сјајна прилика да виде начин рада, упознају се са смеровима, могућностима ваннаставног ангажовања, сарадње са привредом, финансијским институцијама и банкама које факултет остварује…

   

Захваљујемо се Економском факултету што је иницирао и омогућио ову посету , на лепом дочеку и поклонима. 

У посети су са економцима  и гимназијалцима биле и Александра Никетић, професор права и Људмила Ракочевић, професор филозофије.

 

Тим за каријено вођење и саветовање

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук