Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ДЕСЕТА ЈУБИЛАРНА КОНФЕРЕНЦИЈА НАСТАВНИКА

У Врњачкој Бањи је од 26. до 28. октообра 2018 године одржана  обука Достигнућа Младих у Србији (Junior Achievement in Serbia).

Конференцију је отворио извршни директор Дарко Радичанин Достигнућа младих.  Истакао је задовољство великим бројем присутних наставника из целе Србије, пошто је скупу присуствовало 250 учесника.

Достигнућа младих у Србији спроводе неколико прогама којима подстичу предузетништво међу ученицима средњих школа. То су: Бизнис етика ,Титан, Пословни изазови, Ученичке компаније – Осигурај свој успех, Предузетништво без граница

   

О овим програмима а посебно о оснивању и  функционисању ученичких компанија се говорило током три дана обуке у Врњачкој Бањи.

Кроз практичан рад, стручно вођсртво и асистенцију компетентних   едукатора, предавача из различитих области протекла су три дана у радној атмосфери.

               

Гимназија „Бранко Радичевић“ спроводи активнсоти предузетничког васпитања  ученика и запослених, у школи и ван ње. Од ове школске године има и Тим за међупредметне компетенције и предузетништво. Два члана овог Тима су присуствовале конференцији, Душанка Савић, професор биологије и Људмила Ракочевић, професор филозофије.

 

Тим за међупредметне компетеницје и предузетништво

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук