Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ДРАМСКА СЕКЦИЈА

 

Драмска секција гимназије одиграла је представу „Маратонци трче почасни круг“ 14. маја 2018.г. у позоришној сали у Старој Пазови. Чланови драмске секције играли су од срца за Стефана Суботића, који је бивши ђак гимназије. Ђаци све три средње школе дошли су да одгледају представу, уживају у згодама и незгодама чувених Топаловића. Овом хуманитарном акцијом, прикупљено је 38000,00динара за Стефаново лечење у Немачкој.

 

 15.05.2018.г. драмска секција је наступила на школском позорју у Новом саду у организацији гимназије „Светозар Марковић“. Школско позорје је трајало три дана, изведено је шест представа. Селектор позорја Армин Јоха Хаџимусић, глумац и драмски педагог,  у  априлу  је изабрао школске представе које ће се такмичити на школском позорју. Жири у саставу: Гордана Димић, глумица, Мирослав Радоњић, театролог и Момчило Мињковић, редитељ гледали су све представе. Свечана додела награда одржана је 17.05.2018.г . у 17часова у свечаној сали гимназије „Светозар Марковић“.

 

 Представа „Маратонци трче почасни круг“ добила је награду за најбољу ученичку режију, која је припала нашим ученицима Луки Булату 3б и Тијани Дворницки 2а. Награда је колективан успех драмске секције. Честитамо свима на успеху.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук