Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

“FROM INNOVATIVE TEACHING TO WIDER WORLD”

   10.маја 2018. професори енглеског језика наше школе Бранка Нишевић, Драган Крстић и Гордана Бабић присуствовали су семинару у Београду који је организовала издавачка кућа Pearson.

 

  Предавање на енглеском језику одржао је  познати предавач из Велике Британије Роберт Дин, који држи обуку за наставнике енглеског језика широм света, а чест је гост и у Србији. Он нам је указао на начине на које можемо да осавременимо наставу како бисмо пратили савремене трендове и интересовања ученика, од вокабулара који је данас популаран (свакодневних речи и израза), лекција о култури и савременом начину живота у земљама у којима се говори и учи енглески језик до дигиталних компоненти које су неизбежне у данашњем свету. Све те елементе садрже нови уџбеници Wider World намењени тинејџерском узрасту, пропраћени аутентичним видео материјалима познате медијске куће BBC, који ће часове сигурно учинити занимљивијим.

 

  Уживали смо у овом предавању и добили додатну мотивацију да нове идеје пренесемо  нашим ученицима како би они сутра уз помоћ енглеског језика постали део “ширег света”.

                                                                                        Професор Гордана Бабић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук