Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

НАША ГИМНАЗИЈА ПРОГЛАШЕНА ЗА НАЈБОЉУ ШКОЛУ СРЕМСКОГ ОКРУГА У СПОРТУ

Савез за школски спорт Срема је вредновао спортске резултате свих основних и средњих школа Сремског округа. Анализирани су пласмани на свим нивоима такмичења у 95  средњих и основних школа у Срему у 16 спортова.

Гимназија „Бранко Радичевић“ је изабрана за најуспешнију школу Срема по спортским резултатима. Са 911 бодова, неколико стотина више од другопласиране школе победили смо и у овом такмичењу!

Резултат је последица изузетних пласмана које су гимназијалке и гимназијалци освајали у протеклом периоду. Државни шампиони и вицешампиони у одбојци, стрељаштву, каратеу… све то нас чини „спортском“ гимназијом, па је овакво  вредновање и признање очекивано.

 

Признања за најбоље  су додељена на свечаности коју је Савез за школски спорт Срема уприличио у Руми 25.јануара 2018.године, којој је присуствовао Мирослав Опавски, директор Гимназије. Представници најбољих су се окупили у Руми, у Културнум центру „Брана Црнчевић“ заједно са гостима, међу којима су и Жељко Танасковић одбојкаш, некадашњи репрезентативац, сада председник Савеза са школски спорт Републике Србије, Бранко Вујовић виши саветник у покрајнском секретаријату за омладину и спорт и руковдилац сектора за школски и универзитетски спорт и Стеван Ковачевић, председник скупштине општине Рума.

Признање, диплому и пехар за најбољу школу Срема по спортским резултатима је директору Гимназије Мирославу Опавском уручио Жељко Танасковић.

ЧЕСТИТАМО НАШИМ ТАЛЕНТОВАНИМ И МАРЉИВИМ ЂАЦИМА-СПОРТИСТИМА. ОВО ЈЕ ПРИЗНАЊЕ ЗА САВ ТРУД КОЈИ УЛАЖУ И МОТИВ ДА НАСТАВЕ ТАКО И УБУДУЋЕ.

Поносни на све спортске резултате наших ђака, радујемо се овом признању и очекујемо да ће их бити још.

БРАВО ЗА ГИМНАЗИЈАЛКЕ И ГИМНАЗИЈАЛЦЕ- НАШЕ УСПЕШНЕ СПОРТИСТЕ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук