Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ДИРЕКТОР МИРОСЛАВ ОПАВСКИ ПРИСУСТВОВАО СКУПШТИНИ ЗАЈЕДНИЦЕ ГИМНАЗИЈА СРБИЈЕ; МИНИСТАР ПРОСВЕТЕ МЛАДЕН ШАРЧЕВИЋ ГОВОРИО О РЕФОРМАМА КОЈЕ НАС УСКОРО ОЧЕКУЈУ

У среду 18. октобра 2017. године одржана је Скупштина Заједнице гимназија Србије. Дневни ред овог скупа је актуелан и везан за реформе које се очекују у гимназијама Србије. Зато је Скупштини присуствовао Младен Шарчевић, министар просвете, науке и технолошког развоја у Влади Републике Србије.

 

Присутни су упознати са резултатима анкете коју су спроводили Министартво и Завод за  унапређење образовања и васпитања о побољшању и модернизовању  гимназијског образовања. У овој анкети су учествовали скоро сви професори наше школе, па је анализа добијених одговора, предлога и сугестија драгоцена за све нас. Осим тога саопштени су и предлози за унапређење гимназијских програма везани за увођење изборних образовних пакета.

 

Скупштина Заједнице гимназија Србије је одржана у Шапцу у Шабачкој гимназији. Скупштини је присуствовао  директор наше  Гимназије Мирослав Опавски.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук