Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

НОВИ КАБИНЕТ ХЕМИЈЕ

Друго полугодиште 2016/2017 године за све ученике Гимназије „Бранко Радичевић“ почиње у знатно бољим условима за рад.

Од јануара 2017. године ће бити у функцији нови кабинет за наставу хемије. Кабинет је опремљен најквалитетнијом опремом, урађен је комплетно нов, уз примену високих стандарда. Од пода до хигијенске инфраструктуре, постављањем нове беле табле, нов намештај посебно прилагођен условима одвијања експеримената у настави хемије…

  

Наша школа је Гимназија општег смера, пажња се посвећује подједнако свим наставним предметима, и предметима природних и математичких, друштвених наука, страним језицима…  Имамо већ неколико модерно опремљених кабинета (два кабинета рачунарства и информатике, један кабинет физике, један кабинет биологије) а од сада и кабинет хемије.

Овај модеран кабинет хемије су финансирали: Месна заједница Стара Пазова, општина Стара Пазова, а средства  је обезбедила Аутономна Покрајна Војводина.

Захваљујемо се свима, средства су значајна а Гимназија је добила кабинет којим се може дичити, у интересу наших ученика који ће своја умећа  из хемије продубити  практичним вежбама и задацима и тако постићи оно што нам је свима циља: стицање функционалног знања.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук