Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

Матуранти учествовали на такмичењу „ФИМЕК награђује знање“

И ове године је Факултет за економију и инжењерски менаџмент из Новог Сада организовао традицинално такмичење за све матуранте из Војводине – „ФИМЕК награђује знање“.

 

20161207_215455Концепт такмичења је замишљен тако да матуранти, кроз такмичење и забаву, јачају такмичарски и тимски дух, као и да улажу у себе, своје усавршавање и образовање и да развијају личне предузетничке компетенције. Знање и компетенције су свакако сигурна инвестиција у будућност. Треба нагласити да је такмичење „ФИМЕК награђује знање“ традиционално замишљено као афирмација размене знања, доброг дружења, повезивања средњих школа, као и градова из којих матуранти долазе.

 

Иако је ове године било највише питања из области економије и права, наши ученици (Катарина Костић, Стефан Кандић и Алекса Попов, сви из 4а) врло добро су се снашли и показали одлично знање.

 

fb_img_1481283974014Уз подршку својих другова (Тамара Вуковић, Жељана Бибић, Милош Веселиновић, Стефан Мачак), професорке Сандре Доњак и професорке Ане Шипицки, која сваке године води матуранте на ово такмичење, Катарина, Стефан и Алекса су освојили друго место на овом такмичењу.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук