Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

САСТАНАК ШКОЛСКИХ ТИМОВА ЗА ЗАШТИТУ УЧЕНИКА ОД НАСИЉА-ТЕМА: ДИГИТАЛНО НАСИЉЕ

У уторак 15. новембра 2016. године у Новој Пазови у Основној школи „Растко Немањић Свети Сава“ је одржан скуп „Оснаживање школских тимова за заштиту ученика од дигиталног насиља“. Састанак је окупио Тимове за заштиту ученика од насиља основних и средњих школа са територије општине Стара Пазова.

 

Састанку је присуствовала Златица Јовић, просветна саветница у Школској управи Нови Сад. Било је речи о механизмима рада  којима би се обезбедило побољшање квалитета рада посебно у превенцији насиља, са нагласком на дигитално насиље.

 

Гимназија „Бранко Радичевић“ је на састанку имала неколико представника. То су Мирослав Опавски,  директор Гимназије, Виoлета Евић, секретар Гимназије, Снежана Вујачић, психолог, Снежана Инђић педагог и Славица Стошић, професор руског језика.

 

Наша Гимназија велику пажњу пoсвeћује активностима превенције  и благовременом реаговању на све облике насиља и  занемаривања па ће учешће чланова Тима за заштиту ученика од насиља наше школе на овом скупу резултирати унапређењу рада из ове области.

 

                                                                               Тим за заштиту ученика од насиља

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Скорашњи коментари

    Архиве

    Фејсбук