Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ПРВИ НАСТУП ХОРА – ПРОСЛАВA 60 ГОДИНА ЕКОНОМСКО-ТРГОВИНСКЕ ШКОЛЕ „ВУК КАРАЏИЋ“

У уторак 08. новембра 2016. године Економско трговинска школа „Вук Караџић“ из Старе Пазове је обележила Дан школе и јубилеј – 60 година постојања.

Свечаност уприличена поводом овог јубилеја у холу школе,  је укључила и наступ недавно формираног хора.  Занимљив репретоар, увежбани и распевани гласови су одушевили све присутне, па је први наступ прошао одлично.

Да подсетимо чланови хора су ученици све три средње школе у Старој Пазови. То су Техничка школа, Економско-трговинска школа „Вук Караџић“ и Гимназија „Бранко Радичевић“.

Ово је био први наступ новоформираног хора којим руководи Андреа Дворницки Махо, професорка музичке културе.

Честитамо члановима хора, њиховој професорки Андреи на увежбаном наступу и одличном репретоару који су припремили и извели.

 

Гимназија деценијама негује и развија пријатељске и сарадничке односе са Економском школом, делимо школски простор, успехе ђака, педагошку атмосферу, заједнички обележавамо значајне датуме…

Драго нам је што су и наши ученици, чланови хора и оркестра учествовали у обележавању значајног јубилеја школе „Вук Караџић“!

СВИМ УЧЕНИЦИМА И ЗАПОСЛЕНИМА  ЕКОНОМСКО ТРГОВИНСКОЈ ШКОЛЕ „ВУК КАРАЏИЋ“ ЧЕСТИТАМО ДАН ШКОЛЕ И ЗНАЧАЈНИ ЈУБИЛЕЈ – 60 ГОДИНА ПОСТОЈАЊА!

                                                                               Колектив Гимназије

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Скорашњи коментари

    Архиве

    Фејсбук