Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

МАТУРАНТИ ШКОЛСКЕ 2015/2016. ГОДИНЕ – МАТУРСКО ВЕЧЕ

Матуранти наше гимназије прославили су завршетак средњошколског образовања у луксузном хотелу Хајат на Новом Београду. Са матурантима су кренуле и њихове одељењске старешине: Јарослав Фабјан, Бранка Нишевић, Ана Шипицки и Мирослав Ђовчош, као и њихови предметни професори, педагог, психолог и директор.

 

У недељу, 19. јуна, насмејани и расположени матуранати, у раскошним хаљинама и елегантним оделима, окупили су се испред школе како би заједно кренули на свој матурски бал. На прославу матурске вечери испратили су их поносни родитељи и пријатељи.

 

Након свечаног уласка у Кристалну дворану хотела Хајат бајка је могла да почне. Сваки матурант је уживао у савршеном третману, врхунском амбијенту и звуцима музике Трио Пасаж бенда. Програм матурског бала је употпуњен и такмичењима у плесу и певању.  Ученици Филип Ђурђевић и Милош Зељуг својим гласом су подигли салу на ноге, а ученица Николина Вујевић је својим грациозним плесом завладала подијумом освојивши како публуку, тако и вредну награду као првопласирана у том такмичењу.

 

Сећање на разне школске згоде и жал за најлепшим периодом у животу, матуранти су претворили у игру и песму до раних јутарњих часова. Иако су се мешале сузе и смех, ово дуго oчекивано вече остаје у најлепшим сећањима матураната као посебно, чаробно и незаборавно.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук