Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

УЧЕНИЦИ ОСМОГ РАЗРЕДА ШКОЛЕ „БОШКО ПАЛКОВЉЕВИЋ ПИНКИ“ У ПОСЕТИ ГИМНАЗИЈИ

Гимназију „Бранко Радичевић“ су посетили и осмаци основне школе „Бошко Палковљевић Пинки“ из Старе Пазове, 10. и 11. маја 2015. године.

У циљу што бољег упознавања са радом школе, ученици су заједно са својим одељењским старешинама у Гимназији присуствовали презентацији коју су водили педагог Снежана Инђић и некадашњи „пинкијевци“ садашњи гимназијалци. То су  председник и секретар Ученичког парламента Гимназије, Филип Табаковић,3ц и Никола Гашпарић,1б.

WP_20160510_018Осмаци школе „Бошко Палковљевић Пинки“ су са пуно занимања пратили презентацију. Из ове старопазовачке школе традиционално у Гимназију долази велики број ученика, чија се марљивост и преданост раду, учењу, наставним и ваннаставним активностима имплементира и у раду наше школе.

 Зато је било велико задовољсрво дочекати ученике и наставнике ове школе, који су у пријатној атмосфери у Гимназији могли добити много информација о школовању, предметима, опремљености школе, о могућностима студијских путовања, екскурзија, успесима на државним такмичењима и првентсвима…

СВИМ УЧЕНИЦИМА ОСМОГ РАЗРЕДА ШКОЛЕ „БОШКО ПАЛКОВЉЕВИЋ ПИНКИ“ ИЗ СТАРЕ ПАЗОВЕ ЖЕЛИМО УСПЕШАН ЗАВРШЕТАК ОСНОВНОГ ШКОЛОВАЊА, ДА ПОЛОЖЕ ЗАВРШНЕ ИСПИТЕ И УПИШУ ЖЕЉЕНУ СРЕДЊУ ШКОЛУ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук