Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

НАШЕ УЧЕНИЦЕ НЕВЕНА, МИНА И НИКОЛИНА НА ОТВАРАЊУ ПОЗОРИШНИХ СУСРЕТА ВОЈВОДИНЕ

На отварању 54. Сусрета аматерских позоришних друштава Војводине у петак, 13 маја 2016. године, у Позоришној сали у Старој Пазови, биће изведена предства АД ИНФИНИТУМ.

У овој представи играју и ученице гимназије „Бранко Радичевић“, Невена Лепшановић, 3б, Мина Петрушић 3а и Николина Вујевић, 4ц. Невена, Мина и Николина су учествовале и у представама  драмске секције наше Гимназије, прошле и предпрошле школске године. Ове године је изостала продукција нашег драмског студиа, али су ученице ангажоване на овај начин и глуме у представи која је већ имала успеха у ранијим извођењима.

Представу АД ИНФИНИТУМ ауторски потписују Мисолава Бако(музика) и Мирослав Кожик(режија) рађена је у продукцији  Словачког позоришта „Владимир Хурбан Владимиров“ из Старе Пазове.

Сусрет аматерских позоришних друштава Војводине се традиционално одржава у мају сваке године у Старој Пазови, а ове године Сусрет отвара представа у којој наступају и наше гимназијалке. Ово је још једна потврда да се у нашој школи негују и знања и вештине али и таленат. Невени, Мини и Николини, и читавом ансамблу АД ИНФИНИТУМА желимо успешан наступ и добар пласман на Смотри.

ПОЗИВАМО СВЕ УЧЕНИКЕ И ЗАПОСЛЕНЕ У ГИМНАЗИЈИ ДА ПРИСУСТВУЈУ ПРЕДСТАВАМА 54.СУСРЕТА АМАТЕРСКИХ ПОЗОТИШНИХ ДРУШТАВА ВОЈВОДИНЕ У СТАРОЈ ПАЗОВИ ОД 13. ДО 20 МАЈА 2016. ГОДИНЕ.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук