Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ТРАДИЦИОНАЛНО ФОТОГРАФИСАЊЕ УЧЕНИКА ЧЕТВРТОГ РАЗРЕДА ЗА МАТУРАНТСКЕ ПАНОЕ

У понедељак 21. марта 2016. године организовано је већ традиционално фотографисање ученика четврте године за матурантске паное.

 Марта сваке године ученици завршних разреда наше Гимназије са својим одељењским сатрешинама и професорима које изаберу и позову,  се фотографишу за паное. Панои се половином маја, непосредно пред завршетак наставне године за матуранте, излажу на видним местима  у Старој Пазови, у непосредној близини школе. 

Након тога панои сва 4 одељења се враћају у Гимназију, и свака генерација добија свој простор у холу или ходницима гимназије. Тако на најлепши начин красе нашу школу и  подсећају на генерације гимназијалаца и њихових професора.

Матуранти 2015/2016 године су остали верни овом обичају, па су за тај дан посебно припремили како би изгледали што лепше и свечаније. Весели и расположени, помало сетни што се приближава крај њиховом гимназијском школовању позирали су стрпљиво,  срећни што ће и њихове фотографије ускоро красити  зидове школе у којој  су много научили, где су се лепо дружили и одрастали.

Фотографисање је као и претходних година обавио „Фото студи Елза“ из Новог Сада.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук