Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ БЕОГРАДСКОГ УНИВЕРЗИТЕТА – ПРЕЗЕНТАЦИЈА У НАШОЈ ГИМНАЗИЈИ

У уторак 09. дебруара 2016. године у нашој школи  је одржана презентација Економског факултета Универзитета у Београду.

Пред великим бројем матураната говрила је Славица Манић, професорка овог факултета  уз занимљиву и садржајну видео презентацију. Мноштво информација о модулима Економског факултета, степеновању студирању, појединим предметима, атрактивности занимања, могућностима усавршавања су биле тема ове промоције.  Професорка Манић се посебно фокусирала на то каква су искуства гимназијалаца који уписују овај факултет у односу на ученике средењих стручних школа.

Презентацији је присуствовао некадашњи ђак наше Гимназије,  Никола Комазец, који врло успешно студира Економски факултет и који је о студирању економије говорио из угла студента.

Екомски факултет Универзитета у Београду  ускоро слави 80. рођендан, а гимназија „Бранко Радичевић“ се може похвалити чињеницом да су га многи њени бивши ученици уписали, успешно завршили. Сигурни смо да ће тако бити и убудуће.

Зато је ова одлична презентација била прилика да се наши ђаци непосредно обавесте о овој вискошколској установи  у данима када доносе своју коначну одлуку о будућем студирању и занимању како би направили прави избор.

 

                                                                                              Тим за кариејрно вођење

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук