Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ПРОСЛАВА 15 ГОДИНА МАТУРЕ

У суботу, 12. септембра некадашљи ученици Гимназије, генерације 1981. годиште, су се окупили како би обележили 15 година од завршетка школовања.

Некадашњи гимназијалци су у веселој атмосфери, након деценију и по, били поново заједно, евоцирали успомене из школе, причали о разним догодовштинама, присећали се својих професора, препричавали неке ситуације са часова, ескскурзија, ваннаставног дружења.

Одељењске старешине генрације која је матурирала 2000. Године су били Вања Павков, професорка енглеског језика, 4а, Људмила Ракочевић, професорка филозофије 4б, Слободанка Цвијовић, професорка руског језика 4ц  и Јарослав Фабјан, професор математике 4д.

Сада већ одрасли и формирани људи, лекари, архитекте, правници, економисти, професори, приватни предузетници… Гимназијски дани су им свима у најлепшем сећању остали. И сада, након 15 година се радо присећају своје некадашње школе.

Преко  60 гимназијалаца са одељењским старешинама 4б и 4д,  Људмилом Ракочевић и Јарославом Фабјан су прославили овај јубилеј у ресторану Старо Место у Новој Пазови.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук