Blog

Општина наградила најбоље наше ђаке и професоре

nagrade 2
vesti

Општина наградила најбоље наше ђаке и професоре

На свечаности која је у понедељак организована за најбоље ученике и наставнике школа општине Стара Пазова награђен је и велики број  наших ђака   , ментора.

То су: Игор Миросављевић, 1д за освојено ПРВО место на РЕПУБЛИЧКОМ такмичењу у познавању националне историје, и за освојено ПРВО место на ОКРУЖНОМ такмичењу из математике, Јована Тривуновић, 4а,за освојено ДРУГО место на РЕПУБЛИЧКОМ такмичењу Књижевна олимпијада, Катарина Костић, 2а, за освојено ТРЕЋЕ место на РЕПУБЛИЧКОМ такмичењу из српског језика и језичке културе, Тина Медђан, 4ц, за освојено ТРЕЋЕ место на РЕПУБЛИЧКОМ такмичењу из руског језика, Ивана Марић 2а за освојено ТРЕЋЕ место на РЕПУБЛИЧКОМ такмичењу у стрељаштву (појединачно) и освојено ПРВО место на окружном такмичењу из стрељаштва (појединачно). Мартина Губечка, 3а, Антонина Пекић 2ц и Ивана Марић 2а за ДРУГО место на РЕПУБЛИЧКОМ такмичењу у стрељаштву (екипно) и ПРВО место на окружном такмичењу у стрељаштву (екипно).

Награђени су и следећи ученици: Мирко Јевтић 4б, за освојено ПРВО место на окружном такмичењу из математике, Милош Јовић, 3б, за ПРВО место на окружном такмичењу из биологије, Марко Јевтић, 3а за освојено ПРВО место на окружном такмичењу Књужевна олимпијада, Јована Миросављевић 1б за ПРВО место на окружном такмичењу у стоном тенису, Ксенија Ђорђевић за ПРВО место на окружном такмичењу у стоном тенису.

За освојено ПРВО место на окружном такмичењу у кошарци награђени су: Недељко Ардала, 2а, Давид Ђурић 3б, Милош Зјача 3ц, Милош Вукашинац 3б, Арсеније Алексић 2б, Игор Николић 2д, Алекса Ковачевић 3ц, Алекса Комазец 1б, Урош Опачић 1а, Марко Марковић 3д, Бојан Бакић 3д, Филип Јовић 3б и Малиша Бујак 3д.

За освојено ПРВО место на окружном такмичењу у одбојци награђени су: Огњен Живановић 2ц, Вања Бојић 3б, Филип Скокна 3б, Вукашин Станић 3д, Александар Јелисавац 4ц, Данијел Бабик 1а, Алекса Дукић 1д, Милутин Јовановић 1д,  Лука Боговац 1д, Филип Табаковић 2ц, Александар Јованчевић 1б и Шимпрага Игор 1а.

Таблет уређајима су награђени носиоци дипломе „Вук Стефановић Караџић“. То су Јована Тривуновић, Николина Јокић, Данијела Чањи, Наташа Мачак, Милица Коларевић, Катарина Васић, Мирко Јевтић, Наталија Јовичић, Слободанка Тешмановић, Вања Живановић, Петар Гнип, Предраг Свиленковић, Наталија Илијин, Селена Илић, Наташа Милијашевић и Ана Миркајловић.

Посебну награду и поклон је добила БРАНКА ГАЛЕЧИЋ ученик генерације.

За свој рад са ђацима награђени су и професори-ментори, Сандра Дроњак, професорка српског језика и књижевности, Сандра Фабиан, професорка српског језика и књижевности, Славица Стошић, професорка руског језика, Гојко Вујачић, професор историје, Душанка Савић, професорка биологије, Јарослав Фабјан, професор математике, Мирослав Ђовчош професор математике, Марио Анић, професор физичког васпитања и Мирослав Марковић, професор физичког васпитања.

На предлог Наставничког већа Гимназије за свој дугогогишњи рад је награђен Бенјамин Лазар, професор физике.

Свечаност у „Белој згради“ је била прилика да се истакну резултати ђака и наставника из свих основних и средњих школа у старопазовачкој општини. Награде, књиге, похвалнице, таблете су ђацима и професорима уручили Ђорђе Радиновић, председник општине Стара Пазова и Жељко Шолаја, начелник Одељења за друштвене делатности.

Тако је и на овај начин вреднован и награђен рад наших гимназијалаца.

Протекла школска година је била изузетно успешна. Одличан пласман на републичким и окружним такмичењима је плод великог рада ученика и наставника који су мотивисани и истрајни у жељи да сазнају што више…

Зато је мото наше Гимназије  ЛЕПОТА УСПЕХА.

ЧЕСТИТАМО !!!

 

 

 

Leave your thought here

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare