Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ЈОШ ЈЕДНА ПОБЕДА НАШИХ УЧЕНИКА И ПЛАСМАН У ФИНАЛЕ КВИЗА „КОЛИКО СЕ ПОЗНАЈЕМО“

Победом у квалификационом такмичењу у Сремској Митровици ученици наше школе: Игор Миросављевић, Александар Киковић, Сергеј Савић и Никола Гашпарић пласирали су се у полуфинале квиза „Колико се познајемо“.

 

 

   Друго полуфинално такмичење у којем су учествовали наши ученици одржано је 04.05.2017. године у Образовно – културној установи „ЦНЕСА“ у Дому уметности у Кањижи. У познавању историје Војводине и националних заједница које живе на њеним просторима надметали су се ученици четири школе: Гимназије „Бранко Радичевић“,  Митровачке гимназије из Сремске Митровице, Средње школе „Вук Караџић“ из Сечња  и ученици Средње стручне школе „Др Радивој Увалић“ из Бачке Паланке. И овог пута су нашу екипу из публике подржали њихови школски другари и професорке историје: Николина Гагић и Ана Шипицки.

 

 

    У полуфиналу су питања била знатно тежа од оних у квалификационом такмичењу али су ученици наше школе и овог пута показали најбоље познавање историје Војводине. Освојивши прво место Игор, Александар, Сергеј и Никола су обезбедили учешће у финалу једанаестог циклуса квиза „Колико се познајемо“ које ће бити одржано 08.05. 2017. године у студију Телевизије Војводине у Новом Саду.

  

    Честитамо Игору, Александру, Сергеју и Николи и желимо им пуно успеха у финалу квиза у Новом Саду!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук