Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

Сарадња наше школе са Црвеним крстом

Гимназијски Тим за сарадњу са Црвеним крстом вредно је радио током првог полугодишта. Реализовано је много активности.

У октобру смо реализовали и прикупили средства поводом Међународног дана борбе против глади и сиромаштва.  Прикупљени хигијенски пакети, храна и одећа су испоручени Црвеном крсту.

       

Акција добровољног давања крви планирана за 04. новембар 2021. године, у организацији Црвеног крста, успешно је одржана у учионицама Дворишне зграде.

                                

Снимање видео – спота Превенција зависности од интернета, није било предвиђено годишњим планом, али смо се прикључили позиву Црвеног крста и проф. Техничке школе З. Кешељ, те смо успешно са нашом драмском секцијом снимили спот под покровитељством општине и Црвеног крста Старе Пазове.

  1. децембар, Светски дан борбе против сиде, обележили смо успешно, иако није било у нашем плану. Спроведена је анкета у одељењима 1ц и 3д. Анкета је била показатељ колико су млади уопште упознати са проблемима које ова болест доноси, те како се треба опходити према оболелом и како се штитити од болести.

              

Један пакетић – пуно љубави- успешна акција. Ова акција је предвиђена нашим планом, а остварена на нивоу све три средње школе у нашој згради. Спаковали смо 50 новогодишњих пакетића и проследили Црвеном крсту.

           

Сви смо веома задовољни и поносни радом нашег тима. Нашем тиму и остваривању плана помогло је руководство школе, педагог и сви ученици који су допринели да се наше активности успешно остваре.

 

Тим за сарадњу са Црвеним крстом

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Скорашњи коментари

    Архиве

    Фејсбук