Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

Милица Вујадин и Милош Момчиловић победници квиза „Modern Business Challenge“

Већ по традицији Висока школа модерног бизниса (МБС) из Београда организује годишњи квиз “Modern Business Challenge.“

Квалификационо такмичење је одржано 29. јануара 2021. године. У току такмичења, ученици су показали своје знање из области опште културе, бренд менаџмента, економије, бизниса и општег маркетинга. Игре су обухватале и такмичења у познавању различитих индустрија, попут филмске, музичке и спортске. Наш тим су чинили Милица Вујадин и Милош Момчиловић, ученици 4ц одељења. Они су показали  не само знање, већ и виспреност, брзину и сналажљивост и освојили убедљиво прво место.

Полуфинале и финале је одржано 12. фебруара 2021. године. Овде је тестирано знање у домену општег образовања, маркетинга, брендинга и бизниса кроз препознавање исецканих реклама, игре асоцијација, препознавање познатих изумитеља, као и слогана светских брендова. Осим наше школе у полуфиналу су се такмичиле још три школе: Економско-трговинска школа „Вук Караџић“ из Старе Пазове, IV Београдска гимназија и Средња стручна школа „Бранко Радичевић“ из Рума (правници). 

У финале су се пласирали тим наше школе и тим Средње стручна школа „Бранко Радичевић“ из Рума. Милица и Милош су и овде показали знање, довитљивост и креативно размишљање и освојили прво место.

Нажалост, услед пандемије covid19, догађај се одржао онлајн, путем  Microsoft Teams платформе. Обзиром да се квиз одиграо онлајн, у уторак 2. марта 2021. године, професори МБС-а који су учествовали у стварању и спровођењу квиза посетили су све школе у Београду, Руми и Старој Пазови како би лично уручили заслужене награде.  МБС је све учеснике наградио МБС пакетићем, а тимови који су освојили прва три места добили су вредне награде.

Овом приликом још једном честитамо победницима Милици Вујадин и Милошу Момчиловић!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук