Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

Недеља Црвног крста

 Од 8-15. маја обележава се недеља Црвеног крста. Црвени крст Старе Пазове ову недељу је обележио свакодневним активностима.

 10. маја је организовано дружење представника Црвеног крста, волонтера и спољних сарадника у Клубу за одрасла и старија лица у градском парку. Секретар Црвеног крста, Живан Радаковић, поздравио је све присутне и захвалио се свима што својим радом учествују у свим сегментима рада Црвеног крста. Захвалио се свим младим учесницима конкурса „Крв живот значи“. На овом конкурсу били су радови ученика гимназије који похађају изборне програме „Уметност и дизајн“ и „Језик, медији и култура“. Ученици су упознати са радом и значајем Црвеног крста не само у нашој општини, већ широм Србије и света од стране проф. Дијане Драгин, која је дугогодишњи волонтер Црвеног крста.   Награђени рад старијег узраста је рад наше ученице Вање Сладаковић 1ц. Вања је својим уметничким доживљајем приказала сликовито значај давалаштва крви.  

  Јасна Петровић Живковић поделила је захвалнице спољним сарадницима Црвеног крста и захвалила се на подршци коју јој свакодневно упућују. Међу истакнутим спољним сарадницима је педагог наше школе Снежана Инђић и психолог Снежана Вујачић. Оба наша стручна сарадника одазивају се свим акцијама Црвеног крста и потпомажу их својим несебичним радом.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук