Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

У ГИМНАЗИЈУ СЕ УВОДИ ПЛАТФОРМА „Office 365 education” ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОЈЕКТА У ПОКРАЈИНСКОЈ ВЛАДИ

Међу 52 школе  у АП Војвидини у које се уводи платформа „Office 365 education”  је и Гимназија „Бранко Радичевић“.

 

Презентација ове платформе је одржана у Покрајинској влади у Новом Саду, 17. септембра 2018. године. На презентацији је говорио Игор Мировић, председник Покрајинске владе, који је нагласио значај праћења и увођења савремених технологија у школе. То би требало да резултира лакшем повезивању наставника и ученика, стварање услова за неговање и развијање креативности и иновативности сваког професора и сваког ученика. Ова инвестиција је вредна 20 милиона евра.

 

Презентацији је присуствовао и потпредседник Покрајинске владе и покрајинкси секретар за образовање, прописе, управу, и националне мањине-националне заједнице, Михаљ Њилаш.

 

 

Вест да ће и у нашој Гимназији бити уведена ова Мајкрософтова платформа, специјализована за институције образовања је дочекана са великим одушевљењем. Ми смо школа која негује традицију али инсистира на модернизацији наставног процеса. Ова инвсетиција ће свакако утицати на побољшање квалиетат рада у школи, у интересу сваког ђака који похађа Гимназију и свих оних који ће је уписивати у наредним годинама…

Презентацији платформе „Оffice 365 education” у Покрајинској влади  је присуствовао директор Гимназије, Мирослав Опавски.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук