Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

МАЛИШАНИ ИЗ ПУ „ПОЛЕТАРАЦ“ У ПОСЕТИ НАШОЈ ШКОЛИ

 

Наша школа је за Светски дан књиге и ауторских права, 23. априла 2018.г, имала посету из ПУ   „Полетарац“. Посетила нас је група старијег узраста са васпитачицама Надом Стојанац и Милицом Павлић. Идејни творац овог сусрета је професорка  филозофије Људмила Ракочевић, у оквиру каријерног вођења наше школе. Децу су дочекале ученице 4.разреда гимназије које желе да се посвете раду са децом и постану васпитачице. Малишани су посетили учионице, школску библиотеку и зборницу гимназије „Бранко Радичевић“.

На часу српског језика и књижевности у одељењу 3ц најмлађи су слушали причу за децу „Мали детективи“. Причу која је објављена у зборнику дечије прозе „Златни осмеси“ ,  прочитала је професорка српског језика и књижевности Дијана Драгин, која је уједно и аутор дечије приче. Деца су са будућим васпитачицама и ученицима 3ц одељења у дворишту школе надахнуто цртала кредама у боји, играла школице и вије. Школско двориште су красили цртежи срца, цвећа, бродића, слова, лептирића… 

Најмлађи су били одушевљени како они кажу „великом школом“ и игром у дворишту. Сарадња се наставља и даље. У месецу мају ученице наше школе, будуће васпитачице, провешће једно пре подне у ПУ „Полетарац“ и посветиће се раду и игри са децом. Било је ово лепо дружење, захвални смо малишанима на осмеху и дечијој граји.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук