Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

МИХАЉ ЊИЛАШ ПОКРАЈИНСКИ СЕКРЕТАР ЗА ОБРАЗОВАЊЕ У ПОСЕТИ НАШОЈ ШКОЛИ

Покрајински секретар за образовање, прописе, управу, националне мањине-националне заједнице Михаљ Њилаш и Јелена Криш Пригер, самостални саветник су  посетили нашу Гимназију 13. априла 2018. године.

 Услови рада  школе, изузетни  успеси које наши ђаци постижу  на националним такмичењима у различитим областима,  планови у вези модернизације, припрме и недоумице запослених  у сусрет реформи гимназија које почињу од наредне школске године,каријерно вођење и саветовање су неке од тема о којима се разговарало на радном састанку уприличеном са гостима из Покрајинског секретаријата за образовање.

Састанку је присуствовао Мирослав Опавски, дирекотор Гимназије, Виолтеа Евић, секретар, Мирослав Ђовчош, председник Школског одбора, Снежана Инђић, педагог и Људмила Ракочевић, професор филозофије.

У другом делу посете Михаљ Њилаш и Јелена  Криш Пригер су присуствовали свечаности поводом 100 година Гимназије „Бранко Радичевић“ у Позоришној сали у Старој Пазови.

Програм „Чајанка код Бранка“ је уприличена у знак великог јубилјеа Гимназије а Михаљ Њилаш се обратио многоборјним посетиоцима, ученицима, некадашњим ученицима, запосленима, родитељима, сарадницима и пријатељима школе.

Захваљујемо се Михаљу Њилашу и Јелени Криш Пригер што су посетили нашу Гимназију, на предлозима и сугестијама које су упутили у циљу унапређивања сарадње Секретаријата и наше школе а у интрересу сваког нашег ученика.

Надамо се да ће оваквих  сусрета бити и убудуће.

КОЛЕКТИВ ГИМНАЗИЈЕ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук