Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ВЕЛИКИ УСПЕХ НАШИХ КОШАРКАШИЦА – ДРУГЕ У СРБИЈИ

На државном такмичењу у кошарци за ученице средњих школа и гимназиај Србије учествовала је екипа Гимназије „Бранко Радичевић“.

Такмичење је одржано у Параћину 22. и 23. марта 2018 године. Наше кошаркашице су играле сјајно, ишле  су из победе у победу и ушле у финале. У финалној утакмици су изгубили и то уз минималну разлику од екипе домаћина.

 

И поред тога,  друго место на првенству Србије је изванредан успех, а овај пласман наших кошаркашица је донео велику радост у нашу гимназију.

  

„Сребрне“ кошаркашице су: Иванић Марија, Ковачевић Данијела, Талијан Александра, Опачић Сара, Поповић Маја, Симеуновић Славица, Барнак Лара, Симић Драгица  и Мајкић Николина.

Екипу је прирпемао и водио на такмичења Марио Анић, професор физичког васпитања у нашој школи.

 

Поносни смо на наше кошаркашице. Сјајне спортисткиње, одлични и примерни ђаци, узорне у свему, наше кошаркашице су пример како је уз  све школске обавезе могуће остварити одличан  спорстки резултати на националном нивоу.

Честитамо кошаркашицама и њиховом професору на великом труду  и вољи.  То  је довело до одличног пласмана наше екипе  на републичком такмичењу!

БРАВО ЗА МАРИЈУ, ДАНИЈЕЛУ, АЛЕКСАНДРУ, САРУ, МАЈУ, СЛАВИЦУ,  ЛАРУ,  ДРАГИЦУ, НИКОЛИНУ И ПРОФЕСОРА МАРИА!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук