Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

Семинар „Web дизајн – HTML, CSS, ЈavaЅcript“

У Новом Саду је 03.02. 2018. године у организацији Универзитета Сингидунум одржан једнодневни семинар за наставнике средњих школа под називом„Web дизајн – HTML, CSS, ЈavaЅcript“.

 

Универзитет Сингидунум у оквиру пројекта Повезани образовањем – „Програми сталног стручног усавршавања наставника“ организује семинаре кроз које се реализују програми акредитовани од стране Завода за унапређивање образовања и васпитања. Програми сталног стручног усавршавања наставника на Универзитету Сингидунум обухватају праћење, усвајање и примену савремених достигнућа у науци и пракси рада, остваривања циљева и задатака образовања и унапређивања образовно – васпитне праксе.

 

Теме овог семинара биле су уопштено о веб дизајну, шта је HTML, шта је CSS, увод у JavaScrip, уклањање грешака. Први део семинара – теоријски део водио је Никола Савановић а други део – практични део водио је Душан Марковић асистенти  департмана за информатику и рачунарство Универзитета Сингидунум. Ове теме су део градива за четврти разред гимназије тако да је овај семинар у потпуности одговорио свом задатку.

 

Семинар је одржан у Центру Универзитета Сингидунум у Новом Саду уз учешће око 60 професора гимназија и средње стручних школа из Војводине.

 

Из Гимназије „Бранко Радичевић“ семинару су присуствовале Душанка Галечић и Весна Смуђа, професорке рачунарства и информатике.

 

Смуђа Весна, проф. рачунарства и информатике

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук