Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ГИМНАЗИЈАЛКЕ ПОСЕТИЛЕ ПРЕТШКОЛЦЕ И УЧЕНИКЕ СОШО „АНТОН СКАЛА“ У ОКВИРУ „ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ“

У периоду од 02. до 08. октобра 2017. године се  обележава  ДЕЧЈА НЕДЕЉА. Мото овогодишње манифестације је „Градимо мостове међу генрацијама за радост сваког детета“.

Јелена Симић (2а), Кристина Пантић (2а), Александра Стевановић (2б) и Дејана Скопљак ученице Гимназије „Бранко РадичевиЋ“  су се укључиле у обележавање Дечје недеље. Оне су као волонтерке Црвеног крста посетиле малишане Предшколске установе „Полетерац“ у Старој Пазови, играле се са дечицом, донеле су им балоне па су сви заједно плесали, слушали музику, цртали…  У петак 06.октобра су биле  и у СОШО „Антон Скала“.  Уз песму и игре, прављење смајлића од пластелина провеле су неколико сати у дружењу са ђацима ове школе.

 

Јелена, Кристина, Александра и Дејана су својим дружењем са малишанима исказале несебичност и креативност. Дечици је било прелепо са њима, а нама у Гимназији је драго што се  школа на овај начин, преко наших вредних и посвећених ученица,  укључила у овај својевсрни празник детета.

Дечја недеља се обележава у свету већ деценијама, први пут је то било још 1934. године. Диван повод да се посветимо деци, свако на свој начин.

 

Јелена, Кристина, Александра и  Дејана су то урадиле дружећи се са малишанима, њима су улепшале дан а нама учинили да се поносимо што имамо такве ученице.

 

Сигурни смо да ће оваквих сусрета бити убудуће још више.

БРАВО ЗА ЈЕЛЕНУ, КРИСТИНУ, АЛЕКСАНДРУ И ДЕЈАНУ!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук