Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

ДАНИЈЕЛ И ЂОРЂЕ НА МЕЂУНАРОДНОМ ТУРНИРУ „CROACIA OPEN“ РИЈЕКА 2017 – КАРАТЕ, ЂОРЂЕ ОСВОЈИО СРЕБРНУ МЕДАЉУ

У Ријеци (Хрватска) је крајем септембра одигран међународни турнир у каратеу са учешћем репрезентација из 19 земаља (Хрватска, Црна Гора, Словенија, Швајцарска, Немачка, Босна и Херцеговина, Бугарска, Мароко, Француска, Норвешка, Шведска, Македонија, Канада, Данска и Израел).

 

Србију су на овом турниру предсављала и два ученика Гимназије „Бранко Радичевић“. То су Данијел Вукашиновић(1ц) и Ђорђе Тешановић(4а). Они су чланови репрезентације Србије, и борили су се за пласман на Светско првенство које ће се одржати на Тенерифама. Турнир у Ријеци је један од најјачих за каратисте до 21 године, а наша Гимназија се поноси што је имала чак два представника на њему.

 

   

Ђорђе Тешановић је успео да освоји друго место и сребрну медаљу у категорији до 84 килограма, што је изванредан успех. Тиме је још једном показао да је један од најбољих каратиста у Европи али и шире с обзиром да су такмичењу приступили и представници Канаде, Марока, Израела…

 

  

Данијел и Ђорђе су чланови Карате клуба „Фронт“ из Старе Пазове. Примерни су ученици Гимназије, узорни у свему, понос наше школе.

 

Честитамо им на учешћу на овом престижном турниру, Ђорђу освојену сребрну медаљу са жељом да наставе са спортским успесима, буду пример осталим гимназијалцима и свим младим људима како  се школске и спортске обавезе могу усклађивати. Резултатима које су постигли треба да се поносе они сами, њихови најмилији, школа у коју иду и Србија  коју су представљали.

БРАВО ДАНИЈЕЛЕ!

БРАВО ЂОРЂЕ!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук