Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

УЧЕНИЦИ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ „23. ОКТОБАР“ ИЗ ГОЛУБИНАЦА ПОСЕТИЛИ ГИМНАЗИЈУ

У четвртак 18.05.2017. осмаци Основне школе „23. октобар“ из Голубинаца посетили су Гимназију како би се информисали за предстојећи упис у средњу школу.

 

Презентацију је одржала Снежана Инђић, педагог школе уз подршку Сандре Фабиан, професорке српског језика и књижевности. Ученицима су представљени основни принципи функционисања Гимназије, било је речи о наставном програму, ваннаставним активностима, ученичком парламенту те екскурзијама, секцијама, такмичењима и осталим битним детаљима о раду школе.

 

 

Радујемо се што је доста ученика ове школе већ изразило жељу да упише Гимназију, то нам је подстрек да будемо још бољи и да заједно са својим ученицима, пратимо токове савременог образовања и све више напредујемо.

 

Упис у средњу школу је битан сегмент у образовном путу сваког човека јер добар одабир средње школе је предуслов за успех у даљем наставку школовања. Наша Гимназија је општег смера што значи да омогућава проходност ка свим факултетима, што је изузетно значајан податак за оне који још увек нису одлучили чиме ће се бавити у будућности.

 

Драго нам је што сте нас посетили и радујемо се поновном сусрету приликом уписа. Нека ово буде почетак дивне сарадње која ће резултирати нашим највећим поносом а то је-  ваш напредак! Коју год школу уписали вредно радите и успех неће изостати!  Срећно!

Тим за промоцију школе

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Скорашњи коментари

    Фејсбук