Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

УЧЕНИЦИ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ „СЛОБОДАН САВКОВИЋ“ ИЗ СТАРИХ БАНОВАЦА И ОСНОВНЕ ШКОЛЕ „ВЕРА МИШЧЕВИЋ“ ИЗ БЕЛЕГИША ПОСЕТИЛИ ГИМНАЗИЈУ

16.05.2017. осмаци Основне школе „Слободан Савковић“ из Старих Бановаца и Основне школе „Вера Мишчевић“ из Белегиша посетили су нашу Гимназију са циљем да сазнају што више информација које ће им олакшати избор средње школе коју ће у наредном периоду свога образовања похађати.

Предвођени разредним старешинама ученици су стрпљиво саслушали и одгледали презентацију у којој је педагог школе Снежана Инђић нагласила најважније чињенице које се тичу наставе у Гимназији, ваннаставних активности, рада ученичког парламента и осталих информација о функционисању школе.

Уз педагога, Гимназију су представљале и Снежана Вујачић, психолог, Душанка Галечић, професорка рачунарства и информатике и Сандра Фабиан, професорка српског језика и књижевности.

Ученицима Основне школе „Вера Мишчевић“ из Белегиша обратила се Јелена Девић, ученица 2а одељења и навела своје искуство о избору средње школе  из угла сада већ врло успешне гимназијалке.

Промоција школе један је од начина на који  покушавамо да предочимо један мали део онога на шта се поносимо- а то су највише успеси наших ученика.

Будући средњошколци, хвала што сте нас посетили, леп али и захтеван период је пред вама, следите своје жеље, интересовања и могућности, а ако Гимназија буде ваш избор – радујемо се и очекујемо вас на упису!

Тим за промоцију школе

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Скорашњи коментари

    Фејсбук