Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

Теа Ухељи (3а) победник квиза за средњошколце одржаном поводом Светског дана здравља у организацији Црвеног крста

Поводом 07. априла Светског дана здравља организован је квиз знања за ученике средњих школа Старе Пазове. Овај догађај је припремио и реализовао Црвени крст Старе Пазове.

Учествовали су ученици средњих школа из Старе Пазове, међу њима и ђаци Гимназије „Бранко Радичевић“: Барнак Лара(3а), Петковић Сара(3а), Шимпрага Игор (3а), Ухељи Теа (3а) и Сара Јанковић (2ц).

Показали су одлично познавање области везане за здравље и исхрану.

У укупном пласману најбоља од свих старопазовачких средњошколаца је Ухељи Теа, ученица 3а одељења наше Гимназије. Теа је показала изванредно познавање здравствене културе и однела убедљиву победу. Као награду је добила одлазак у Нови Сад на едукацију из ове области.

Такмичење у знању је организовано у просторијама Економско-трговинске школе „Вук Караџић“ уз присуство великог броја средњошколаца и професора.

Нутрициониста Ксенија Бако, волонтер Црвеног крста је на крају одржала занимљиво предавање „Здрава исхрана адолесцената“.

Захваљујемо се Црвеном крсту Старе Пазове на прилици да се средњошколци, међу њима и наши гимназијалци,  укључе у обележавање Светског дана здравља.

Теи Ухељи честитамо на освојеном првом месту и желимо јој да радионице које ће ускоро посећивати у Новом Саду буду занимљиве и донесу јој још пуно нових сазнања.

Тим за безбедност и здравље на раду

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук