Вести ·  +381 (0) 022 310 271
  Контакт ·   LOG IN

Матуранти који се спремају да студирају право боравили један радни дан у адвокатској канцеларији Станић-„Сенка на послу“, професија ПРАВНИК

Гимназија „Бранко Радичевић“ у оквиру активности каријерног вођења и саветовања од ове школске године спроводи пројекат „Сенка на послу“.

Ученицима омогућавамо да један радни дан проведу на послу којим желе да се баве.

Михаило Младеновић и Стефан Пешић, обојица ученици 4б одељења се спремају да упишу Правни факултет Универзитета у Београду.

Адвокатска канцеларија Дејана Станића у Старој Пазови је место на коме су  Михаило и Стефан провели један радни дан. Тако су се непосредно уверили како изгледа посао адвоката и шта све подразумева… Рад са странкама, одлазак у суд, координирање са институцијама… динамичан посао који захтева велику стручност, концетрацију, комуникационе вештине… Наши матуранти су све то видели и стекли ширу слику о занимању којим желе да се баве.

Захваљујемо се адвокату Дејану Станићу што је примио наше ђаке и тако им омогућио да се увере како у реалности изгледа обављање посла којим желе да се баве.

У адвокатској канцеларији  раде још три правника, некадашњи ученици наше Гимназије. Срђан Михаљeвић, Александра Јелисавац и Јелена Кашић. Били су врло љубазни и сарадљиви и захваљујемо им се на томе.

 

                                                                               Тим за каријерно вођење и саветовање

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Фејсбук